Jerney

Kate

| NIEUWSJerney_Kate.html
| AGENDAJerney_Kate___Agenda.html
| BIOJerney_Kate___Bio.html
| MUZIEKJerney_Kate___Muziek.html
| FOTO’SJerney_Kate___Fotos/Jerney_Kate___Fotos.html
| GASTENBOEKJerney_Kate___Gastenboek.html
| CONTACT |Jerney_Kate___Contact.html
| ZANGLESJerney_Kate___Zangles.html
| INSPIRED BY EVAJerney_Kate___Inspired_by_Eva.html
|VIDEOJerney_Kate___video.html
 


22 en 23 juni stond ik eindelijk weer eens lekker op het podium met mijn eigen band. Het was inmiddels precies een jaar geleden dat we gespeeld hadden. In dat jaar had ik het simpelweg veel te druk met andere projecten zoals ‘Peer Gynt” en ‘ Wow –the show’. Sinds laatstgenoemde show was afgelopen had ik geen nieuwe projecten meer in het verschiet en dus lekker de tijd om weer met mijn eigen muziek aan de slag te gaan.


Gek genoeg kwamen er op dat moment 2 optredens binnen met de band! Namelijk het Blues Day & Night festival in Alkmaar en een optreden op de Stadsfeesten in Hoorn. Ik moest alleen wel op zoek naar een nieuwe bassist maar vond deze vrij snel in Auke Haaksma. Dat klikte muzikaal en persoonlijk vrijwel meteen. Omdat we het allemaal erg druk hebben was er slechts tijd voor 1 repetitie. Maar gelukkig bleken alle stukken er nog redelijk in te zitten en was Auke super voorbereid.


Beide optredens gingen lekker en het publiek was enthousiast! Dat deed mij zo goed dat ik er een week energie van heb gehad. Het deed me ook beseffen dat het goed is de komende tijd hier mijn energie in te steken.


Per ongeluk een live cd opgenomen?

Ik heb zelf een klein opname- apparaatje wat je kunt aansluiten op de tafel van de geluidsman. Ik had hem zondag de 23e meegenomen naar Hoorn om ons optreden op te nemen zodat we het thuis nog even konden terugluisteren. Wat ik niet had verwacht was dat het zo goed zou klinken! De geluidsman heeft zijn werk heel goed gedaan, maar wij hebben ook zeer aangenaam gespeeld, al zeg ik het zelf   Ok, natuurlijk zijn er altijd wat foutjes, maar dat maakt het ook leuk om naar een live opname te luisteren. Eenmaal thuis werden we super enthousiast over het idee dat we per ongeluk wel eens een hele aardige live cd hebben opgenomen! Sowieso zijn de opnames leuk om te delen op internet maar misschien maak ik er wel een echte gedrukte cd van ! Wat vinden jullie? Via onderstaande link kun je de liedjes beluisteren.


http://snd.sc/18mSbYF


Inspired by Eva

Het komende seizoen ben ik ook van plan om weer een aantal ‘Insprired by Eva’ voorstellingen te gaan doen; een avondvullende voorstelling rondom de Amerikaanse zangeres Eva Cassidy. Eentje staat inmiddels vast, namelijk op 4 oktober in theater het Pakhuis in Hoorn. Kaarten hiervoor zijn vanaf eind augustus/begin september verkrijgbaar.


Fijne zomer allemaal!


Jerney Kate

Eindelijk weer eens lekker met mijn eigen band...

Woensdag 24 juli 2013

AGENDA